gebak
DROOG GEBAK |
|
- Eclair | |
- Carré confituur | |
- Appelflap | |
- Appeltje | |
- Rijsttaartje | |
- Mattetaart | |
- Frangipanetaartje | |
- Kriekengebakje | |
KLEIN GEBAK | |
Kan niet via de webshop besteld worden! | |
- Chococrisp | |
- Egeltje | |
- Fruitgebakje | |
- Frambozengebakje | |
- Aardbeiengebakje | |
- Chocolademousse | |
- Bavarois: citroen, aardbei, framboos, passievruchten | |
- Citronella | |
- Flan brésilienne | |
- Mousse speculoos | |
- Créme brûlée | |
- Biscuit | |
- Meringue slagroom | |
- Meringue ganache | |
MINI GEBAKJES | |
Deze kunnen enkel in keuze van de chef worden besteld! | |
- Fruitgebakje | |
- Aardbeiengebakje | |
- Frambozengebakje | |
- Chocolademousse | |
- Créme brûlée | |
- Zwarte woud | |
- Chocoladegebakje | |
GROOT GEBAK | |
Dit is ons basis assortiment! | |
- Citroentaart | |
- Appel-rabarbertaart (4-6-8-10-12 pers.) | |
- Fruittaart (4-6-8-10-12 pers.) | |
- Appelnetjes (4-6-8-10-12 pers.) | |
- Frambozentaart (4-6-8-10-12 pers.) | |
- Aardbeientaart (4-6-8-10-12 pers.) | |
- Biscuitslagroom met framboos (4-6-8-10-12-16-20-40 pers.) | |
- Chocoladebiscuit met chocoladeslagroom overgoten met een donkere ganache (4-6-8-10-12-16-20-40 pers.) | |
- Hazelnootbiscuit: biscuit met pralinéslagroom overgoten met een melkganache (4-6-8-10-12-16-20-40 pers.) | |
- Egel: Mousses van donkere en witte chocolade overgoten met een donkere chocolade (4-6-8 pers.) | |
- Aristobol: Mousse van melkchocolade en donkere biscuit overgoten met melk ganache (4-6-8 pers.) | |
- Bavarois framboos (4-6-8-10 pers.) | |
- Javanais (4-6-8 pers.) | |
- Flan brésilienne (4-6-8-10-12 pers.) | |
- Peren-speculaastaart (4-6 pers.) | |
- Confituur (4-6-8 pers. + plaat) | |
- Rijsttaart (4-6-8-10-12 pers. + plaat) | |
- Appelschijfje (4-6-8-10-12 pers. + plaat) | |
- Appelstukjes (4-6-8-10-12 pers. + plaat) | |
- Frangipanne (4-6-8-10-12 pers. + plaat) |